Polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției orașului Bicaz au reținut pentru 24 de ore doi tineri, ambii de 25 de ani, bănuiți că ar fi spart geamurile unui imobil din Bicaz.

La data de 3 mai a.c., polițiștii din cadrul Poliției orașului Bicaz au fost sesizați cu privire la faptul că persoane necunoscute au spart geamurile locuinței unei femei de 46 de ani și ar fi pătruns fără drept în incinta imobilului din Bicaz, acțiunile lor conducând la tulburarea ordinii și liniștii publice.

În urma activităților investigative desfășurate, polițiștii au identificat persoanele bănuite de comiterea faptelor, doi tineri de 25 de ani, ambii din Bicaz, pe care i-au condus la sediul poliției, în vederea continuării cercetărilor.

Ieri, în urma documentării activității infracționale, cei doi au fost reținuți de polițiști pentru 24 de ore, fiind cercetați sub aspectul comiterii infracțiunilor de distrugere, violare de domiciliu și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Astăzi, cei în cauză urmează să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Bicaz, cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.

sursa: IPJ Neamt

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.