Un bărbat de 37  de ani, din Boghicea, este cercetat de poliţişti sub aspectul comiterii infracţiunii de nerespectarea hotărârii judecătoreşti.

La data de 4 iulie a.c., poliţiştii din cadrul Secţiei de Politie Rurală Sagna au fost sesizaţi de către o femeie de 44 de ani, din Boghicea, cu privire la faptul că fostul său concubin a încălcat ordinul de protecţie.

Echipajul de poliție s-a deplasat la locul indicat în sesizare, fiind identificat un bărbat, de 37 de ani, pe care l-au condus la sediul poliției, în vederea audierii.

Din cercetări a reieșit că, bărbatul s-ar fi apropiat de fosta sa concubină,  având o atitudine conflictuală, încălcând în acest fel ordinul de protecție emis împotriva sa de Judecătoria Roman.

În baza probatoriului administrat, polițiștii l-au reținut pentru 24 de ore, acesta fiind cercetat sub aspectul comiterii infracțiunii de nerespectarea hotărârii judecătorești.

Cel în cauză urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamț, cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.

sursa: IPJ Neamt

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.