Este din nou scandal de proportii in sanul bisericii. Preotul Cristian Pomohaci, care canta si muzica populara, a fost inregistrat audio cand cerea unui baiat in varsta de 17 ani, sa intretina relatii homosexuale. Acest ultim scandal vine dupa numai o saptamana de la cel in care trei preoti din judetul Vaslui au fost arestati pentru ca isi santajau seful cu o filmare porno, in care acesta intretinea relatii homosexuale cu un elev la teologie.

Preotul Pomohaci slujeste in judetul Mures si imbina preotia cu activitati cultural artistice. El este foarte cunsocut si in judetul Neamt, unde a fost invitat in nenumarate randuri sa sustina prelegeri si concerte, ultimele doua astfel de evenimente fiind la Piatra- Neamt la ”Armonii Pascale” in aprilie anul trecut (Vezi AICI!) si la Targu Neamt unde a sustinut un concert cu ocazia Sarbatorilor de iarna, tot in 2016 (Vezi AICI!)

Inregistrarea a fost publicata astazi de site-ul ziardecluj.ro. Preotul Pomohaci in varsta de 48 de ani, a fost implicat in foarte multe scandaluri de-a lungul timpului, insa potrivit jurnalistilor de la ziardecluj.ro, acesta ar avea protectie la nivel foarte inalt si niciodata nu s-a putut demonstra clar vreo acuzatie. El este banuit de inclinatii homosexuale si chiar de vrajitorie, presa nationala abordand de foarte multe ori subiectele legate de el, insa nimeni din biserica nu a luat vreodata masuri impotriva lui.

De data asta insa, jurnalistii au pus mana pe o inregistrare chiar de la mama baiatului de 17 ani, caruia preotul ii cerea sa-i arate ”ciocanul”, dupa cum chiar el se exprima: ”Când mi-o arăți? Amu e spălată, nu mi-o arăți!? Ce să îmi arăți? Păi, ciocanul…”  Totodata, preotul ii spune tanarului ca il iubeste si ii explica cum sa faca sa intretina relatii sexuale cu el, promitandu-i in schimb, sume de bani:

Pomohaci: Ești prea sensibil! Ești un bărbat frumos sau, nu știu, că nu știu ce! Că nu ești… Nu ești drăguț, ești frumos, mă! Ești frumos!

Victima abuzului: Știu, dar așa ni! Sunt, dar nu prea!

Pomohaci: Ne mai vedem, ne mai vedem! Mi-o arăți, nu mi-o arăți?!

Victima abuzului: Păi, o să v-o arăt! Dar nu, nu așa, în mașină, că e aiurea și…

Pomohaci: Când?

Victima abuzului: Într-o zi! Săptămâna asta! Să v-o arăt acum?

Pomohaci: Da, sigur!

Victima abuzului: Să vă arăt ciocanul? Nu știu, în loc să-i zici ciocan, poți să îi zici, nu știu, dacă sunteți preot, poate vă simțiți nașpa!

Pomohaci: Să îi zici ciocan, că eu știu ce înseamnă ciocan!

Victima abuzului: Eu stau cu dumneavoastră, încerc să am relație cu dumneavoastră, să fie bine, dar am și eu nevoie de ajutor, de un sprijin, de ceva, de…

Pomohaci: Încă o dată! Nu o să fii niciodată fără să fii remunerat pentru ceva. Depinde de ceea ce știi să faci! Încă o dată, dacă între noi o să fie, Flaviu, numai drag, de exemplu, facem sex, te plătesc pentru sex! Dacă între noi o să fie o relație de prietenie, atunci eu știu ce am de făcut, deci nu o să trebuiască să îmi ceri tu sau să trebuiască să mă cauți tu, că știu eu ce am de făcut pentru tine!

   Transcriptul intregii conversatii poate fi citit AICI 

Inregistrarea audio:

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

  1. Va rugam sa nu folositi filmari ale TVN. Nu este corect cum procedati!!!!
    ADMIN: 1. Daca am sti cu cine vorbim, ar fi mai usor
    2. Daca esti de la TVN-ul asta sau ce o fi el, lasa-te de presa, pentru ca habar n-ai pe ce lume traiesti!
    3. Noapte buna!

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.