A fost scandal de pomină ieri, 22 martie, în Piața Centrală din Piatra Neamț, după ce un bărbat și-a amenințat fosta patroană cu un cuțit de măcelărie, pentru că nu-și primise salariul la timp. În conflict au intervenit polițiștii locali, și chiar dacă pe fond avea dreptate,  bărbatul s-a ales cu dosar penal. ”Un conflict izbucnit între 2 persoane, în Piața Centrală din municipiul Piatra Neamț s-a soldat cu constatarea infracțiunii de amenințare și predarea agresorului de către polițiștii locali, agenților de la Poliția Piatra Neamț în vederea continuării cercetărilor și a luării măsurilor ce se impun în astfel de cazuri.

Scandalul a izbucnit în urma unor divergențe mai vechi între două persoane , pe fondul unui litigiu de muncă, în data de 22.03.2023, în jurul orelor 13.00.

A.F., în vârstă de 34 de ani și-a amenințat fosta patroană că o va agresa fizic cu un instrument folosit la tăierea oaselor de origine animală și tranșarea cărnii, motivat fiind de faptul că nu și-a primit salariul după o perioadă îndelungată de muncă. Polițiștii locali de ordine publică l-au depistat pe agresor în zona pieței și l-au condus la sediul Poliției Locale Piatra Neamț în vederea identificării.

Bărbatului i s-au întocmit documentele de constatare a infracțiunii de amenințare și a fost predat lucrătorilor Poliției Municipiului Piatra Neamț pentru continuarea cercetărilor specifice”, transmite Poliția Locală Piatra Neamț.

I.C.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.