A fost scandal monstru sambata dimineata (6 iunie) in Piata Centrala din Piatra Neamt. Potrivit martorilor, un individ beat si drogat cu ”etnobotanice”, dezbracat pana la jumatate, ar fi agresat verbal si fizic mai multi trecatori si ar fi vrut sa distruga vitrinele magazinelor cu o bordura.

A intervenit o patrula de politie locala, insa barbatul deosebit de violent, s-a dovedit a fi greu de rapus, lovind la un moment dat un politist cu capul in gura.

Informare Politia Locala: ”Polițiștii Locali din cadrul Biroului Ordine Publică – Poliția Locală Piatra Neamț au încătușat un tânăr aflat sub influența băuturilor alcoolice și a susbstanțelor halucinogene după ce respectivul i-a amenințat, le – a adus injurii și a agresat fizic unul dintre colegi.

În fapt, în data de 06.06.2020, în jurul orelor 07.40, C.C.L., în vârstă de 25 de ani, din Piatra Neamț, a fost depistat de echipajele Poliției Locale Piatra Neamț în Piața Centrală, în timp ce adresa injurii cetățenilor, și încerca să lovească vitrinele unui magazin cu bucăți dislocate dintr-o bordură.

Pentru că se manifesta deosebit de agresiv, tânărul a fost imobilizat, încătușat și condus la sediul Poliției Locale Piatra Neamț.

În urma identificării, C.C.L. a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 200 de lei, pentru încălcarea Legii 61/1991pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şiliniştii publice – art. 2, pct.1 (”săvârşirea în public de fapte, acte sau gesturi obscene, proferarea de injurii, expresii jignitoare sau vulgare, ameninţări cu acte de violenţă împotriva persoanelor sau bunurilor acestora, de natură să tulbure ordinea şiliniştea publică sau să provoace indignarea cetăţenilor ori să lezeze demnitatea şi onoarea acestora sau a instituţiilor publice”). Acestuia i-au fost întocmite documentele în vederea predării agenților Poliției Municipiului Piatra Neamț, pentru continuarea cercetărilor privind infracțiunile de loviri și alte violențe precum și ultraj, având în vedere faptul că, în timp ce era încătușat, tânărul l-a lovit pe unul dintre polițiștii locali aflați la fața locului”, se arata in informarea politistilor locali.

Dupa ce a fost preluat de politistii de la Politia Municipiului Piatra Neamt, tanarul a fost retinut pentru 24 de ore si prezentat instantei cu propunere de arestare preventiva. Judecatorii au considerat ca nu se impune o asemenea masura, asa ca scandalagiul a fost lasat liber.

Ionut CORFU

 

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.