Scandal monstru in aceasta dimineata la Locativserv, unde directorul Janel Iosub, numit in functie de PSD, a amenintat, a urla si a injurat, la vederea noilor membri AGA.

In sedinta de Consiliu Local Piatra- Neamt de saptamana trecuta, noua majoritate PNL-PMP a hotarat schimbarea AGA de la Locativserv, in noul AGA fiind alesi consilierii locali PNL, Valentin Ciobanu si Adrian Olariu. Noul AGA poate schimba CA-ul societatii, care ulterior poate demite pe directorul Janel, acuzat de catre angajati si de primarul Chitic, de numeroase abuzuri, despre care am scris si noi la momentul respectiv.

In aceasta dimineata la ora 8:30, cei doi membri AGA s-au prezentat la sediul Locativserv, societate aflata in subordinea Primariei Piatra- Neamt, unde au dorit sa assiste la sedinta Consiliului de Administratie care se desfasura in noul birou de 80mp al directorului Janel Iosub. Potrivit consilierului local Adrian Olariu, la vederea celor doi, Iosub a sarit ca ars si i-a amenintat printre injuraturi si urlaturi, adresate primarului Chitic si consilierului local Romel Birjoveanu, cei doi nefiind prezenti la fata locului si neavand nicio calitate in cadrul Locativserv.

Criza de nervi s-a terminat cu scoaterea din birou a celor doi membri AGA, Iosub afirmand ca el nu recunoaste Hotararea de Consiliu Local de saptamana trecuta.

La ora redactarii, Valentin Ciobanu si Adrian Olariu sunt la Parchet unde depun o plangere penala impotriva ”justitiarului” Janel, pe care-l acuza de abuz in serviciu.

Din informatiile noastre, exista o inregistrare audio cu tot circul facut de Janel Iosub, dar si o declaratie scrisa de acesta intr-un registru, in care recunoaste ca nu a permis accesul celor doi in birourile Locativserv. Totodata, stiind ca urmeaza sa fie demis, Janel Iosub a introdus pe ordinea de zi a sedintei de CA de astazi, o propunere de marire de salariu (foto) a directorului, adica a salariului sau. Pe surse, Janel Iosub se pregateste sa intre intr-un concediu medical prelungit, pe parcursul caruia va incasa niste sume consistente din banii pietrenilor.

La ora 12:00 a fost convocata o sedinta AGA la sediul Locativ, iar daca nici de aceasta data nu vor fi lasati sa-si desfasoare activitatea, membrii AGA vor reprogama sedinta in sala de sedinte a Consiliului Local, unde cel mai probabil se va decide schimbarea CA-ului societatii, apoi a directorului. Revenim.

Ionut CORFU

 

 

DISTRIBUIȚI

2 COMENTARII

  1. Domnu’ Corfu, observ o activitate politică intensă, pe repede-nainte vorba unei reclame, a unor neica nimeni din politica locală. Acei tovarăși cu porniri de turnători și informatori la parchet ar trebui mai întâi să citească legea și după aia să acționeze. Cred că de abuz în serviciu se fac ei vinovați. Și asta indiferent dacă domnu Iosub merită să fie demis. Exista procedură clară în lege. Ea mai trebuie și citită. Și aplicată. Asta dacă știi să citești și chiar vrei să respecți legea. Domnu primar, ca președinte de partid, așa zis istoric, vă informez, că imaginea pe care o aveți (ca partid) este în cădere liberă!

  2. Cine sa aplice legea, Romel, purtatorul de genti, soferache ajuns mare legiuitor local, ajutorul de caine lup din Pnl? Chitic mai este primar sau e tot la papucul unor indivizi cu carora abia li se vede fata de urechi? Va vine randul domnilor ca Pinalty abia a inceput sa vorbeasca

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.