Scandalul pe rectificarea bugetara in judetul Neamt este departe de a se sfarsi. Consilierii judeteni PNL au refuzat din nou in sedinta de CJ de astazi sa voteze proiectul privind rectificarea bugetara, gestul lor dand nastere unei reactii dure din partea lui Ionel Arsene, presedintele CJ Neamt. Intr-o postare pe contul lui de facebook, acesta îi acuza pe liberali ca blocheaza din nou judetul Neamt si ca din cauza lor se vor inregistra efecte negative in lant, in toate domeniile de activitate.

Ionel Arsene: ”Peneliștii blochează DIN NOU județul Neamț! Au luat banii și au fugit!

? Mihai Stoica
? Valentin Stavarache
? Dumitru Titi Acatrinei
? Aurel Aciocarlanoae
? Azoitei Lacramioara
? Banu Gabriela
? Bogdan Buhusanu
? Dumitrascu Dionisie
? Florin Adrian Hopșa
? Isciuc Mihaela Elena
? Lucaci Gabriel
? Marius Mihai Nechita
? Cristian Ungurianu PMP

Nemțeni, trebuie să știți: inconștiența PNL depășește orice limită! Și astăzi consilierii județeni ai acestei formațiuni s-au opus realizării unor proiecte așteptate de zeci de mii de oameni, pentru că au refuzat să voteze rectificarea bugetară atât de necesară pentru buna funcționare a administrației nemțene! Este a doua ședință consecutivă în care adoptă acest comportament!

Din cauza lor, din nefericire:
⚠️ peste 15.000 de elevi și preșcolari nu vor avea pachețel cu corn și lapte în timpul programului școlar;
⚠️ Spitalul Județean ratează achiziționarea unui aparat esențial – sterilizatorul cu aburi;
⚠️ deși Ministerul Sănătății a alocat fonduri, nu se pot face achiziții de aparatură medicală în spitalele din județ, pentru că nu putem asigura cofinanțarea;
⚠️ Căminul pentru vârstnici de la Văratec riscă să nu mai poată funcționa;
⚠️ căsuțele de tip familial destinate copiilor cu dizabilități nu vor putea fi racordate la utilități;
⚠️ drumul către Spitalul de Pneumoftiziologie Bisericani nu poate fi reparat înainte de venirea iernii, periclitând activitatea unității sanitare și punând în pericol viața bolnavilor;
⚠️ Gala K1 Bătălia Moldovei, eveniment sportiv internațional, ar putea fi anulată;
⚠️ Angajații instituțiilor subordonate CJ Neamț nu își vor primi salariile la timp!

Și acestea sunt doar unele dintre proiectele care riscă să nu mai poată fi implementate!

Consilierii județeni au părăsit sala, refuzând orice dialog. Unii dintre ei nu s-au ferit însă ca să încaseze indemnizația pentru luna trecută, în valoare de 1.095 de lei. Cu alte cuvinte, s-au putut deplasa în interes personal, dar nu și pentru interesele nemțenilor. Au luat banii și au fugit!

Invocând că nu sunt de acord cu repartizarea sumelor alocate din cotele defalcate din impozitul pe venit, peneliștii au plecat înainte de a începe ședința! Le-am propus să vină cu amendament la acest proiect, dar interesul lor nu era să se implice în bunul mers al județului, ci vor circ politic! Din păcate, din nou, confundă administrația cu politica!

E foarte trist că în legislativul pe care m-ați mandatat să îl conduc avem astfel de oameni! Rușine lor! Rușine că pun interesele personale și de partid în fața intereselor nemțenilor!” spune Ionel Arsene pe pagina lui de facebook, postarea fiind insotita de doua fotomontaje cu mesajul ”Rusine!”, adresat liberalilor.

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.