La data de 30 octombrie a.c., poliţiştii din cadrul secţiei de Poliţie Rurală Săvineşti au identificat şi reţinut un bărbat de 38 de ani, din Săvineşti, bănuit de comiterea infracţiunii de nerespectarea hotărârii judecătoreşti şi a infracţiunii de ameninţare.

Din cercetările efectuate de poliţişti a reieşit că în seara de 30 octombrie a.c., bărbatul ar fi pătruns fără drept în locuinţa părinţilor săi, unde pe fondul consumului de băuturi alcoolice le-ar fi adresat ameninţări,  nerespectând astfel obligaţiile impuse de ordinul de protecţie emis de Judecătoria Piatra Neamţ. De asemenea, bărbatul mai este cercetat în alte trei cauze penale pentru comiterea aceluiaşi gen de infracţiune.

În urma probării activităţii infracţionale, acesta a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore şi introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Neamţ, urmând ca astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamţ cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.

La aceeaşi dată, poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Ştefan cel Mare, în urma administrării probatoriului au reţinut şi introdus în arestul I.P.J. Neamţ patru persoane din localitatea Dragomireşti.

Cei patru bărbaţi, cu vârste cuprinse între 17 şi 58 de ani, au fost reţinuţi de poliţişti pentru 24 de ore, în urma efectuării cercetărilor sub aspectul comiterii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi a infracţiunii de portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase, fiind introduşi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Neamţ. Persoanele în cauză au provocat scandal în mod repetat, lovindu-se reciproc, pe consumului de băuturi alcoolice, ultima intervenţie a poliţiştilor fiind la data de 27 octombrie a.c., unde au constatat că pe fondul unui conflict spontan cei patru s-au lovit în dreptul unui local din satul Hlăpești.

Poliţiştii îi vor prezenta astăzi pe aceştia Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamţ, cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.

(sursa: IPJ Neamt)

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.