Provocarea de scandal și refuzul de a coopera cu polițiștii locali au fost motivele pentru carea doi tineri din Piatra Neamț au fost sancționați contravențional cu amendă în valoare de 3.200 de lei, de către echipajul ce asigură ordinea publică în cartierul Văleni. În cele din urmă, respectivii au ajuns să fie încătușați și transportați la sediul Poliției Locale Piatra Neamț, transmite Politia Locala Piatra Neamt, într-un comunicat de presa.

Bărbații cu vârste cuprinse între 37 și 38 de ani au refuzat să se legitimeze și au încercat să fugă, după ce polițiștii locali aflați în patrulare în cartierul Văleni i-au depistat că aruncaseră cu sticle ce conțineau băuturi alcoolice, pe carosabil.

Incidentul a avut loc în cursul dimineții de 12 octombrie 2022. La fața locului, patrula de ordine publică a fost întâmpinată cu agresivitate de cei doi, aflați  sub influența băuturilor alcoolice. În urma refuzului de a se legitima și a încercării de a fugi, persoanele în cauză, în prezența echipei rapide de intervenție a Biroului Ordine Publică, au fost încătușate și conduse la sediul Poliței Locale Piatra Neamț. Au fost identificate și sancționate contravențional cu 3.200 de lei, pentru încălcarea Legii 61/1991 pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice.

Începând cu luna septembrie 2022, în cartierul Văleni funcționează un post fix al Poliției Locale Piatra Neamț. Echipajele de ordine publică care asigură permanența în zonă, au rolul de a depista în timp real evenimentele de genul celui descris anterior, precum și de a preveni producerea de fapte antisociale, a infracțiunilor sau a oricăror fapte de natură să deranjeze ordinea și liniștea public ori să producă indignarea cetățenilor”, se arata in comunicatul Politiei Locale.

I.C. (sursa foto- Politia Locala)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.