În ziua de 30.11.2016, în jurul orei 22.46, polițiștii Secției de Poliție Rurală Săvinești au fost sesizaţi despre faptul ca la un bar din localitatea Dumbrava Roșie are loc un scandal.

În urma intervenției, scandalul a fost aplanat, iar la fața locului a fost depistat, în flagrant, un tânăr de aproximativ 20-25 ani, care a refuzat sa selegitimeze, motiv pentru care a fost condus la sediul Politiei mun. Piatra Neamt, unde au fost continuate verificările.

Polițiștii au stabilit faptul că tânărul de 21 de ani, din Dumbrava Roșie în seara zilei de 30.11.2016, fiind sub influenta băuturilor alcoolice, a mers împreună cu un alt tânăr de 22 de ani la bar, unde au provocat scandal.

Aceștia au adresat injurii si expresii jignitoare administratorului barului si au amenințat cu acte de violență, determinând consumatori să părăsească localul.

Polițiștii au reținut 24 de ore tânărul de 21 de ani, pe bază de ordonanță, pentru săvârșirea infracțiunilor de tulburarea ordinii si liniștii publice si amenințare. Cercetările sunt continuate și față de tânărul de 22 de ani, aflat în stare de libertate.

Ionut CORFU

sursa: IPJ Neamt

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.