Adrian Nita, fostul director al Publiserv Piatra- Neamt comenteaza scandalul momentului si face niste remarci absolut justificate vizavi de punerea la zid a unor adolescenti pentru un joc din cadrul unei petreceri private, care lor li s-a parut amuzant dar care totodata, a starnit un scandal monstru la nivel national, alimentat artificial de presa si de vaietele unora sau altora care probabil au uitat ce faceau la petreceri pe cand erau la randul lor liceeni si nu maicute sau calugari pe la manastiri.

Principalul element in jurul caruia s-a creat toata aceasta tevatura, a fost banana. Probabil ca daca era o lamaie n-ar fi avut nimeni nimic de comentat. Legat de acest aspect, Nita concluzioneaza (in sprijinul concluziei, venind si cu o poza sugestiva): ”Sper doar ca mâncatul înghețatei nu a devenit lecție despre cum sa o lingi, acum de când mâncatul banalelor a devenit lecție despre cum ar trebui sa o sugă……

Mai jos, intregul lui comentariu, sub titlul ##lipsaculturiișiaeducațieineafecteazămaitaredecâtobscenitateaorifrivolitatea:

”Judecam niste copii la pubertate si ii punem la zid pt o gluma inofensiva.
Cata ipocrizie, pai noi cum eram in liceu?!?! Problemele in scoli sunt violenta,tutunul, alcoolul si lipsa de perspective nu o gluma inofensiva.

Se exagerează prea mult pe acest subiect. Deja au trecut 3 zile și nu au mai terminat de „supt” bananele alea. Modul in care a prezentat o parte din Mass-media subiectul a provocat mare isterie naționala.
De fapt, fetele trebuiau sa desfaca banana fara a se folosi de maini, bananele fiind tinute intre genunchi, nu bagate in sliţ…..iar in alte tari cu un grad de civilizatie mai mare se vorbeste despre sex la varsta respectiva ca despre orice lucru normal.
Asta este unul din motivele pentru care nu le stau adolescentele la coada la avorturi și nici nu prea au mame sub 20 de ani, ca la noi.
Și voi ați fost la fel de nebuni in tinerețe.
Diferența este ca, acum, exista internet și telefoane cu camera foto iar bananele au ajuns sa fie batjocorite intr-un mod atât de scarbavnic, spre deosebire de vremurile in care, Nea Nicu le dădea de maxim doua ori pe an și erau consumate după un ritual bine cunoscut: stat la coada, expunere pe vitrina cu bibelouri din sufragerie (eventual in hârtie de ziar) și apoi savurate in liniște deplina cu jaluzele trase.

PS: Sper doar ca mâncatul înghețatei nu a devenit lecție despre cum sa o lingi, acum de când mâncatul banalelor a devenit lecție despre cum ar trebui sa o sugă……”

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

  1. Jos pălăria, domnu Niță! Nu că aș fi vreun fan (ă) al persoanei dumneavoastră! Adevărul gol-goluț este că, în România gradul de incultură și prostie e la cote foarte, foarte ridicate. Iar scoaterea din context, truncherea știrii, modul de prezentare în mass-media lasă de dorit. Și vorba aia, la cât de tâmpiți suntem, presa ne manipulează cum vrea ea sau îi dictează interesul! Dar facem coadă să pupăm moaște!!!!!!!!!!
    Incultură crasă și prostie aleasă!

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.