Scandalul bannerelor electorale montate ilegal cu sprijinul politiei locale din Piatra- Neamt, este departe sa se stinga. Dupa ce a mintit flagrant spunand ca exista o autorizatie, Eugen Pancu, seful politiei locale pare sa fi dat bir cu fugitii.

Potrivit unor surse din politia locala, Pancu ar fi intrat de ieri (28 martie) in concediu, deocamdata nu se stie de care: de odihna, de boala sau fara plata.

Pancu s-ar fi panicat de amploarea pe care a luat-o scandalul in care politia locala a fost folosita pe post de agent electoral, mai ales dupa ce primarului Chitic i s-a cerut public demiterea sefului politiei locale. O sesizare in acest sens a ajuns si la Prefectura Neamt si sunt voci care afirma ca prefecta Soroceanu ar fi anuntat Parchetul.

Ieri (28 martie) am incercat sa obtinem lamuriri oficiale de la Politia Locala vizavi de zvonul potrivit caruia Eugen Pancu ar fi incercat sa iasa din peisaj luandu-si concediu si am cerut si o reactie la solicitarea unui politist local care i-a cerut demisia lui Eugen Pancu (Vezi AICI- Polițist local, scrisoare deschisă către primarul Chitic: ”Vă solicit public, destituirea din funcție a șefului Poliției Locale”)

Irina Stefanescu, purtatoare de cuvant a Politiei Locale Piatra Neamt, a negat initial ca Pancu si-ar fi luat concediu, apoi a spus ca va verifica si ne va spune exact cum stau lucrurile, dar ca ne va transmite si o reactie la cererile de demitere/demisie.

Nici dupa 24 de ore nu a mai venit raspunsul, iar printre politistii locali s-a raspandit zvonul ca Eugen Pancu cauta cu disperare o metoda prin care sa stea cat mai departe de acest scandal si repercusiunile lui, de aceea este foarte probabil sa nu mai revina din concediu ca angajat al Politiei Locale, pe modelul altor fosti sefi care au iesit din scena in mod asemanator.

Ionut CORFU

 

 

DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

  1. fratilor dupa ce a ajutat la intinsul benerelor camaradului sau pmp gavrilescu, este logic ca ii trebuia un concediu pt a merge intr-o croaziera1 Insa, ce nu stiu unii care sunt cu un picior in zarca, este si faptul ca asociatia pe care o conduc, o plangere undeva mai trebuie sa depuna si ii insfaca cineva, ca pe prefect, ca pe cei din primarie sau pe cosmopolitul pancu, ramane doar un mister! Promit ca va ajut…..!

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.