Așa mici cum îs televiziunile astea locale din Piatra- Neamț, îs și a dracu`și numai trăsnăi se întâmplă prin ele. La una dintre televizuni este un pic de deranj zilele astea. S-ar putea chiar ca deranjul sa fie mai mare și decât postul. Cică ”mogulul” Dan Misailă (foto) o va sacrifica pe Irina Ștefănescu pe altarul prieteniei cu un apropiat al sau, om politic, cu care ar vrea sa fie și partener de afaceri, da` nu prea-i iese, pentru că încă n-a demonstrat cât e de trup, suflet și cash în relație. Irina Ștefănescu este directoarea Telemold, post TV local care acușica face un anișor și e patronat din umbră (sanchi!) de Misăilă.

Scenariul șoc mi-a fost șoptit de o scrumieră uitată pe o masă mai retrasă, care a fost ochi și urechi, scrum și chiștoace, la ce vorbea Misăilă cu un apropiat. Locul Irinei cică a fost luat în inima ”mogulului” de un cunoscut om de artă (pe bune) din oraș, bun amic al omului politic, cel care e prieten cu Misailă. Mișcarea o va face fără remușcări, pentru că mai aproape este de om contul, decât sentimentele. Mai ales că directoarea a și amenințat cu plecarea dacă situația financiară a post(uleț)ului TV nu se va redresa. Lucru greu de crezut că se va întâmpla, pentru că restanțele la salarii îs cam mari și la ziarul Ceahlăul, tot al ”mogulului”. Da` îs așa de mari, că a început lumea să mârâie pe facebook. Dar oricum, asta îi vine mănușă lui Misăilă, pentru că o plecare de bunăvoie a directoarei, l-ar scuti de niscaiva scandal.

Deci ca să-i demonstreze politicianului că-i este fidel, Misăila și-a făcut deja planul. Numai ca planul ăsta s-ar putea să-i dea un pic foc la valiză, pentru că gurile zic că Irina Ștefănescu nu va trece așa ușor peste trădarea asta și…. dar vom trăi și vom vedea.

Zvonache Ciripel

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.