Senatorul Eugen Tapu Nazare a anuntat schimbari majore in PNL Neamt, odata cu preluarea functiei de presedinte interimar al organizatiei, dupa demisia lui Mugur Cozmanciuc. Acesta a declarat astazi intr-o conferinta de presa ca se are in vedere reformarea PNL Neamt, iar primarii vor face parte din structra de baza a partidului.

Cuvântul de ordine al acestui sfârșit de săptămână este ECHIPA. Cei care ne aflăm aici, în fața dumneavoastră, formăm o echipă puternică, o echipă unită și avem ca obiectiv dezvoltarea și dinamizarea organizației PNL Neamț.

Această echipă are acum un președinte interimar în persoana mea, cu un obiectiv foarte clar, organizarea alegerilor interne. Vă mărturisesc că nu sunt adeptul interimatelor foarte lungi și îmi doresc ca alegerile interne să le finalizăm cât mai rapid posibil.

Dead-line-ul pe care l-am stabilit cu colegii mei ar fi undeva la sfârșitul lunii iunie. Însă vreau să fiu foarte clar, activitatea mea în această perioadă nu se va rezuma doar la organizarea alegerilor interne. Avem de făcut, împreună, analize, în urma alegerilor și acolo unde lucrurile nu au funcționat și anumiți colegi nu au fost implicați vom lua măsuri”, a declarat senatorul Eugen Țapu

Astfel, in urma unei sedinte de Birou Permanent care s-a desfasurat seara trecuta, prefectul George Lazar a fost numit secretar general al PNL Neamt in locul lui Florin Hopsa. De asemenea, la organizatiile locale au fost schimbati mai multi presedinti, fiind numiti presedinti interimari pana la organizarea de alegeri, care se estimeaza ca vor avea loc in luna iunie. La Piatra Neamț, noul președinte interimar este Mihai Obreja, la Roznov a fost numit ca șef primarul Lică Pavăl (în locul lui Daniel Vasiliu), la Tîrgu Neamț – Vasile Mărculeț (primarul de la Timișești) iar la Bicaz, Mihăiță Istrate.

Intrebat de ce la Piatra Neamt nu a fost pus presedinte interimar tot primarul, Euge Tapu a spus ca asta a fost dorinta lui Andrei Carabelea, tot el fiind cel care l-a propus interimar pe Mihai Obreja. In replica, Andrei Carabelea a declarat ca asteapta alegerile din partid, din luna iunie. ”Prefer sa fiu ales, decat sa fiu numit in functie”, a precizat primarul Carabelea.

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.