Centrul Național de Manuscrise al Georgiei organizează la Tbilisi, în perioada 14-23 iulie 2015, Școala de vară „Georgian Manuscript”.

Programul se adresează cercetătorilor și studenților care sunt interesați de istoria și cultura Georgiei, îndeosebi de scripturile si manuscrisele medievale ale acesteia. Limba de lucru pentru prelegerile academice și culturale precum și pentru atelierele de lucru va fi engleza. Termenul limită de depunere a formularelor de aplicare este 10 iunie 2015. Persoanele interesate de participare pot accesa, pentru informaţii suplimentare, Programul şcolii de vară „Georgian Manuscript”, Informații de natură organizatorică și Formularul de înscriere.

Copiii sunt au şi ei la disşpoziţie o varietate de oferte pentru tabere, la multe şi la mare. “Tabară de Nutriţie şi Sănătate 2015 -Paşi spre o viaţă sănătoasă în familie!”, organizată în perioada  2-7 August 2015 la Constanţa, la Casa de Odihna din Eforie Sud,  oferă, pe lângă plajă, mare, relaxare, şi un meniu vegetarian!

Meniul va fi întocmit împreună cu un medic, pentru o alimentaţie sănătoasă. Programul de Tabără cuprinde şi sesiuni de informare cu teme despre alimentaţia sănătoasă, Terapii şi remedii naturiste, Principii ale alimentaţiei naturale, Paşi de tranziţie către o hrană simplă, Surse naturale de vitamine şi minerale, Consiliere personală şi Ateliere de gătit sănătos. Seara se pot organiza diverse programe de relaxare, în funcţie de opţiunea generală a grupului (muzică, poezie, lectură, terapie.

 

 

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.