Politistii rutieri din Piatra- Neamt au dirijat traficul in aceasta dimineata la trecerile pentru pietoni din zona scolilor situate pe strazi cu trafic rutier este intens. Actiunea face parte din campania ”Scoala in siguranta” care se va desfasura pana la sfarsitul lunii septembrie si care presupune intensificarea prezentei politistilor in zona scolilor, scopul fiind prevenirea victimizarii elevilor dar si fluidizarea traficului. (Imagini de la trecerea pentru pietoni de pe b-dul Decebal, langa Liceul de Arte Victor Brauner)

Prevenirea victimizarii elevilor ramane prioritatea Politiei Romane, fapt pentru care actiunea de astazi se inscrie in cadrul campaniei ”Scoala in Siguranta”. Campania se deruleaza pana la sfarsitul acestei luni. Au fost intensificate actiunile in zona scolilor, acestea fiind incluse in itinerariile de patrulare. De asemenea, se fac actiuni de fluidizare a traficului in zona unitatilor scolare si la trecerile pentru pietoni adiacente acestora”, a declarat subinspector de politie Elena Bulgarea, purtator de cuvant IPJ Neamt.

In acelasi timp, politistii de la Prevenire au desfasurat o actiune cu elevii prescolari si de cl. I de la Liceul de Arte Victor Brauner. Copiii au fost invatati cum sa se comporte ca pietoni si cum sa procedeze pentru a nu deveni victime ale infractiunilor.

Ionut CORFU

 

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.