Semafoarele din intersecția de la Brădet din Piatra Neamț, vor fi desființate. În locul lor va fi amenajat un sens giratoriu, ca parte din proiectul cu coridoarele de mobilitate urbană. Lucrările la sensul giratoriu vor fi finalizate în maximum 4 zile. Totodată, la finalul lunii mai, va fi finalizat tronsonul Bd. 9 Mai – Str. Dimitrie Leonida, odată cu turnarea stratului de afalt de uzură. ”De mâine, 3 mai, ora 09:00, încep lucrările de desființare a intersecției semaforizate dintre străzile Ozanei și Dimitrie Leonida (Brădet). În locul acesteia va fi amenajată o intersecție cu sens giratoriu.

Lucrările de desființare și amenajare a sensului giratoriu durează aproximativ 3-4 zile, timp în care circulația nu va fi restricționată, însă traficul va fi îngreunat. Lucrările vor fi semnalizate la fața locului conform planului de management al traficului, avizat de Serviciul Rutier din cadrul Poliției municipiului Piatra-Neamț.

De asemenea, la finalul lunii mai, se va turna stratul final de asfalt (stratul de uzură) pe coridorul de mobilitate Bd. 9 Mai – Str. Dimitrie Leonida. Vă mulțumim pentru înțelegere și ne cerem scuze pentru disconfortul creat!”, transmite Primăria Piatra Neamț.

I.C.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.