Se închide circulația pe Bulevardul Traian pentru remedierea unei avarii la rețeaua de canalizare

Anunț Primăria Piatra Neamț: Pentru remedierea unei avarii la rețeaua de canalizare pe Bulevardul Traian, circulația rutieră va fi oprită pe sensul Spitalul Județean – intersecția cu Strada Lămâiței. Închiderea circulației este necesară din cauza vibrațiilor produse de mașinile din trafic, care afectează lucrarea care se desfășoară la o adâncime mai mare de 4 metri.

Devierea traficului se face pe strada Mărăței – strada Lămâiței, respectiv strada Dimitrie Leonida sau strada Privighetorii. Mijloacele de transport în comun vor circula în continuare pe Bulevardul Traian, iar echipaje ale Poliției Locale vor dirija circulația pe toată perioada desfășurării lucrărilor.

Alimentarea cu apă este oprită în acest moment pe străzile Privighetorii, Castanilor și la blocurile H1, H2 și H3 de pe Bulevardul Traian. Compania Județeană APA SERV SA asigură beneficiarii că lucrările se vor finaliza în această noapte.

I.C.

DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

  1. Da popa Pavaleanu, director, ce făcea cu mâinile în buzunare acolo? A dat cu agheazma mare? Acolo canalizarea era sparta de cel puțin doi ani .
    Băteau saracii cu woma in fiecare sâmbătă în gol .Într-o conductă lăsată în jos și rupte între ele tronsoanele poți băga o mie de atmosfere și tot degeaba.
    Toată pisaraia aia venea în blocul H 3 in subsol.
    Da ei nu și nu .Au ajuns tot la vorba noastră că până nu sapa să refacă continuitatea conductei consuma motorina degeaba cu woma Scania?
    Să ne înțelegem, acolo conducta din beton era ruptă și un tronson mai sus și unul mai jos .Cum apa alege calea cea mai scurta nu benevoia sa urce de nebuna din jos in sus, wireless și o lua fizicește vorbind de sus în jos, în pământul sfânt al patriei . Și de acolo….Cum naiba pui popa la apa șef e peste gândirea omenească !!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.