Primăria Piatra Neamț anunță că se închide circulația pe podul rutier din Piața Mihail Kogălniceanu!

 Comunicat de presă: Începând de mâine, 24 martie 2023, ora 22:00, circulația pe podul din Piața Mihail Kogălniceanu (zona Spitalului Județean) va fi închisă, o decizie necesară pentru ca lucrările de demolare și construire a noului pod să se desfășoare în cele mai bune condiții.

Demolarea efectivă a podului va începe în aproximativ 3 săpămâni. În perioada premergătoare vor avea loc mai multe activități pentru pregătirea șantierului și a zonei adiacente. Sensul giratoriu din fața Spitalului Județean va fi reconfigurat și repoziționat. Și sensul giratoriu de la Hotelul Ceahlău va fi reconfigurat, în concordanță cu planul de fluidizare a traficului deja aprobat. De asemenea, vor fi amplasate indicatoarele rutiere și vor fi realizate marcajele prevăzute în planul de fluidizare a traficului.

Le reamintim șoferilor rutele ocolitoare pe care le au la dispoziție, care au fost planificate astfel încât traficul din restul orașului să fie cât mai puțin afectat:

  1. Pentru cei care vin din Mărăței și merg către Precista: Bulevardul Traian – Bulevardul Decebal: pe str. Orhei, înspre Unic (sens giratoriu magazin Unic)

sau varianta: pe str. Ozanei – Dimitrie Leonida

  1. Pentru cei care vin din Precista către Mărăței: sens giratoriu Petrodava – Bd. Republicii – Piața Ștefan cel Mare – sens giratoriu str. Orhei

sau varianta:

Sens giratoriu Petrodava – sens giratoriu Muzeul de Istorie – Bd. Mihai Eminescu – Str. Dimitrie Leonida

sau varianta:

Sens giratoriu str. Orhei – Bd. Traian

sau varianta:

Sens giratoriu Petrodava – sens giratoriu Muzeul de Istorie – Bd. Dacia – Str. Orhei – Bd. Traian

sau varianta:

Bd. Mihai Eminescu – Piața Ștefan cel Mare – Str. Orhei – Bd. Traian.

Planurile complete de deviere a traficului pot fi consultate aici: https://drive.google.com/drive/u/3/folders/1v3QO2Jiwx8VvzGwCGqwUjhPvlaPCN7mz?fbclid=IwAR31DkeY6DJdqMN7SY2hkuwD650R6qUP7ywFxQ-I8UtBVRRwD_13fzCxF_g

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat și vă mulțumim pentru înțelegere!

I.C.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.