Actualizare: De ce s-a închis puntea de la ștrand. O expertiză tehnica arată că s-ar putea rupe. Primarul Carabelea: ”Am avut de ales între a fi nepopular sau a pune în pericol viața cetățenilor”

Stirea initiala: De mâine, 29 iulie, puntea pietonală care asigură accesul în Ștrandul Municipal va fi închisă, anunta Primaria Piatra Neamt intr-un comunicat de presa.

 În acest sens a fost emisă Dispoziția primarului nr. 1823 din 28.07.2022.

 Întrucât de la începutul sezonului traficul pe această punte s-a mărit considerabil, au crescut riscurile de deteriorare a elementelor de rezistență ce urmează să fie consolidate, motiv pentru care, pentru a nu pune în pericol siguranța celor care aleg să traverseze puntea, suntem nevoiți să luăm această măsură. Procedura de achiziție a lucrărilor de reparații capitale, care presupun înlocuirea tuturor elementelor de siguranță, respectiv cabluri de susținere a punții și a elementelor de susținere a grinzilor a fost reluată, iar până la finalizarea lucrărilor accesul pietonilor pe aceasta va fi interzis”, se arata in comunicatul primariei.

I.C.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.