În această dimineață a început montarea bradului de Crăciun pe platoul Curții Domnești din Piatra Neamț. Bradul va fi amplasat de această dată, în fața Turnului lui Ștefan cel Mare, unde au fost puse pe poziții și căsuțele de la ”Carmen Saeculare”, instituție din subordinea CJ Neamț, care în acest an dă o mână de ajutor Primăriei Piatra Neamț pentru organizarea manifestărilor de sărbătorile de iarnă, „Piatra lui Crăciun – Tărâmul Moșului”. Fiind vremuri de austeritate social democrată, montajul bradului este oferit gratis de Lucriserv SRL. Astfel, primăria face o economie de 26.000 de lei.

În toiul pregătirilor era în această dimineață și patinoarul de la Curtea Domnească. În funcție de condițiile meteo, se estimează că acesta va fi funcțional la începutul lunii decembrie.

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

  1. La câți bani a luat aceasta firma Lucriserv srl a lui Cristi Lungu din Negrești, de la Primaria mun Piatra Neamț în special și de la celelalte primarii din judet în general ar fi putut să plătească bradul în integralitatea lui, dar lăcomia tot lăcomie rămâne…….

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.