Anunt Apaserv:

ApaServ anunţă beneficiarii săi că, Marţi20.08.2019, începând cu ora 08:00, va furniza apă cu presiune redusă, putându-se ajunge la oprire totală, în municipiul Piatra Neamţ în zona aval de la Pârâul Cuiejdi, de la pod Spital şi pod Piaţa Mare (cartierele: Mărăţei, 1 Mai, Gara Veche, Speranţa, Văleni, str. Tineretului şi Ştrandul Piatra Neamţ), în oraşul Roznov, inclusiv satele Slobozia, Chintinici, comunele D-va Roşie, Săvineşti,  şi  Zăneşti.

Furnizarea apei potabile se va relua în jurul orei 18:00, urmând ca, în funcţie de consum şi de amplasarea branşamentelor de apă, toate zonele afectate să beneficieze de serviciul de alimentare cu apă potabilă până cel târziu la orele 22:00.  

Menţionăm ca în momentul reluării furnizării serviciului, este posibil ca în apa distribuită să fie antrenate depuneri din conducte sub forma de săruri şi oxizi fiind necesară o perioadă limitată de timp până la limpezire.

Nu va fi afectat Spitalul Județean din Piatra Neamţ.

Ne cerem scuze tuturor utilizatorilor afectaţi, pe care îi asigurăm că echipele ApaServ fac tot posibilul pentru finalizarea lucrării într-un timp cât mai scurt şi pentru reluarea furnizării apei potabile. Pentru informaţii suplimentare, beneficiarii noştri pot suna la Dispeceratul ApaServ care funcţionează non stop, la numărul de telefon 0233 / 233340, sau pot accesa site-ul companiei la adresa www.apaserv.eu.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.