Dupa ce sotia primarului Daniel Harpa (PSD) de la Targu Neamt a ajuns sefa CAS Neamt, fosta lui secretara se pregateste sa preia functia de subprefect al judetului Neamt, declara pentru tvmneamt.ro surse bine informate. Subprefectul in functie este Iulian Jugan.

Decizia a fost deja luata la nivel de Guvern si mai sunt de indeplinit doar cateva formalitati, iar in cursul saptamanii viitoare se asteapta numirea oficiala.

Aurelia Astanei (foto), posibilul nou subprefect are aproximativ 30 ani, a fost secretara primarului Harpa pana cand a devenit mamica iar acum ocupa o functie tot in primaria Targu Neamt.

Sursele noastre spun ca in mai multe medii din Neamt vestea a fost primita cu amuzament, cei mai multi exprimandu-si covingerea ca eventuala numire a fostei secretare pe postul de subprefect se va face doar pe criterii de competenta si in niciun caz pe legaturi politice ori de alta natura.

Dupa numirea oficiala, daca aceasta va avea loc vom reveni asupra subiectului, care se anunta extrem de interesant.

Ionut CORFU

30 COMENTARII

  1. Dezgustata de ceea ce vad.Cum sa ajunga o telefonista(ca asta facea de fapt in primarie) care ducea plicurile la posta si cafele sefilor…subprefecta oameni buni.In ce tara traim???Ce exemplu dam copiilor nostrii care isi tocesc coatele pe bancile facultatilor si care nu reusesc nici macar sa participe la concursurile pt.ocuparea unor posturi.Ca trebuie sa faca anumite compromisuri prin birourile politicienilor???

    • Doamna, de unde știți dumneavoastră cu ce se ocupa doamna?! Ați stat zi de zi cu ea sa vedeți ce face și cu ce se ocupa?
      Dar așa sunt unele persoane, vorbesc in necunoștință de cauza și judeca doar după aparente! Probabil dacă fiul dumneavoastră era angajat, cu siguranța nu ați mai fi jignit persoanele din jur ?

  2. Copilul meu dupa ani grei de facultate nu a reusit nici macar un post sa ocupe din cauza privilegiatilor dlui primar.Criteriile ocuparilor se vad cu ochiul liber dimineata cand defileaza aceste dudui ca pe podium pe scarile primariei si apoi ciorchine la tigari.Rusine dl primar!!!Asts e respectul pt.noi alegatorii acestui oras?Ce experienta sau pregatire are aceasta fatuca? Cred ca de fapt asistam la un nou serial ca cel cu primarul din Iasi.Deciziile luate de primarul nostru in implicarea unor numiri in anumite functii ma duc cu gandul ca nu mai grea al 3 lea mandat.

    • Stimate domnule Costel, țin sa va precizez ca doamna Ana Aurelia Astanei a fost colega mea de facultate iar dumneavoastră sunteti prost informat, la acel moment a fost vorba de NEPREZENTARE și nici vorba de respins (este o greșeală de redactare). DOAMNA ASTANEI este f bine pregătită, are experienta în domeniu, vine cu forte proaspete, este tânăra, frumoasa și deșteaptă (ptr invidioși) cu noi perspective și reprezinta tânăra generație.

  3. :)))) la 30 de ani cica are ” ani grei si experienta in spate” :))) buna asta. Daca nu cumva a inceput munca de la 2 ani…atunci are experienta. Multa lume proasta…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.