A fost seara gafelor in Parlamentul Romaniei, cu ocazia discursului presedintelui Ucrainei, Volodimir Zelenski. Acesta s-a adresat parlamentarilor români prin intermediul unei inregistrari video. Înregistrarea redata pe un ecran din sala Camerei Deputatilor, a inceput fara imagine, apoi fără sunet, minute bune. Florin Cîțu si-a inceput discursul cu ”Onorată instanta”, in loc de ”Onorată asistență” (este pentru a doua oara cand face aceeasi greseala de la tribuna Parlamentului). Șoșoacă a tunat si a fulgerat împotriva lui Zelenski și și-a exprimat live pe facebook admiratia pentru poporul rus, cerand să se adreseze și Putin Parlamentului României. AUR-iștii in frunte cu Simion au fost si ei vizibil deranjati că Zelenski se adreseaza românilor pe care îi umileste in Ucraina si ca USR-istii au afisat drapelul Ucrainei.

Bomboana pe coliva insa, a venit de la deputatul USR de Neamt, Iulian Bulai. Acesta a facut o poza ecranului pe care era redat discursul lui Zelenski si a pus-o pe facebook, adaugand la descriere, ”Românii alături de popoul ucrainean”. Asadar, fiind si el roman, Bulai se declara alaturi de popoul ucrainienilor (popou- șezut, dos), respectand astfel, politica USR de pana acum, privind deosebita grijă față de minoritatile sexuale.

Desigur, a fost o eroare care s-ar putea pune pe seama vesnicului învinuit, autocorectorul. Dar sa nu uitam că tastatura inteligenta memoreaza, intuiește și afișează cuvintele folosite în mod frecvent.

Deputatul a corectat eroarea dupa aproximativ 10 minute.

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.