Oana Bulai si-a lansat vineri, la Roman, cartea „TU, Ghid cu secrete despre tine”, un jurnal al experientelor vietii care-l asaza alaturi pe cititor in fata propriei analize si-l ajuta, pagina cu pagina, sa se (re)descopere pe sine. Lansarea cartii a reprezentat un viu interes pentru comunitatea romascana si nu numai, la eveniment participand oameni de cultura din judetul Neamt, specialisti in diverse domenii legate de personalitate, (auto)cunoastere, VIP-uri din administratia si din politica nemteana dar si invitati de onoare care au vorbit despre cartea respectiva. Adrian Nita, moderatorul evenimentului,  a transmis un mesaj din partea lui Constantin Dulcan (renumit si exceptional profesor universitar, doctor, scriitor, medic neurolog si psihiatru) care, din motive obiective, nu a putut ajunge la manifestare.

Atmosfera creata la aceast eveniment a fost una unica, participantii intrau in contact cu povestea cartii primind ravase cu „bucatele” din opera, fapt ce a marit curiozitatea si dorinta de a rasfoi ghidul cu secrete.

Oana Bulai a reusit, prin paginile acestei carti, sa se redescopere pe sine si, intr-un mod original, sa transmita cititorilor experienta sa in cautarea esentei vietii, a adevarului universal si a reperelor ce trebuie sa ne ghideze viata, astfel incat, periplu nostru cosmic pe aceasta planeta sa nu fie doar un cumul de ani ci un reper pentru viitor. Autoarea, a lasat vineri, la Roman, un reper pentru viitor si, asa cum spune poetul Gavriil Stiharul „Adevarata varsta a omului se socoteste in anii pe care nu i-a trait degeaba”, Oana a adunat prin randurile scrise multi ani traiti deosebit vietii ei si a tuturor  cititorilor domniei sale

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.