Sediul PSD Neamt a aratat astazi (18 noiembrie) ca un spital de campanie. Peste 400 de persoane au raspuns invitatiei senatoarei Emilia Arcan, de a-si masura gratuit glicemia si tensiunea. Emilia Arcan anunta ca va continua ceea ce a inceput astazi.

Comunicat Emilia Arcan:

Inițiativa senatorului Emilia Arcan, de a intermedia măsurarea glicemiei din sânge și a tensiunii pentru toți cei interesați, la sediul PSD Neamț, unde funcționează Cabinetul Parlamentar, a avut succes în rândul pietrenilor. Conform documentelor, azi dimineață, începând cu ora 8.30, au ales să valorifice oferta 436 de persoane. „Mă bucur că ideea de a pune la dispoziția celor interesați o echipă de specialiști care să măsoare tensiunea și glicemia a avut așa succes!

Sper ca oamenii cărora cadrele medicale le-au identificat probleme să fie atenți și să ia măsurile de rigoare, pentru că de fapt, acțiunea mea de astăzi trebuie să aibă continuitate și cei cu afecțiuni să meargă mai departe, în a le trata sau ameliora.

La sugestia multora dintre cei care au venit la aceste consultații, vor întreprinde încă o campanie de acest gen, de data aceasta pe tematică de oftalmologie. Le mulțumesc cadre medicale – cinci doamne care au acceptat să îmi fie alături pentru reușita acestei acțiuni, și îi mulțumesc managerului Spitalului Județean de Urgență Piatra Neamț pentru că a acceptat să colaborez cu specialiști din unitate, în cadrul  campanii!“, a declarat Emilia Arcan, senator PSD Neamț.

Cadrele medicale cu care au interacționat cele 436 de persoane care au vrut să beneficieze de ambele testări asigurate în mod gratuit sunt Cristina Teodorescu, Veronica Mocănașu, Claudia Căciuleanu și Gabriela Teodora Lungu, iar Ana Timofte a asigurat partea de logistică.

Ionut CORFU

6 COMENTARII

  1. Isi bat joc de niste amarati pe care ii amagesc cu niste lucruri care in alte tari cred ca sunt si interzise. In ce conditii si ce cunostinte au fatucile alea psd-iste(member, desigur) numai Dumnezeu stie. Dupa parerea mea asta se numeste malpraxis. II trateaza pe saracii pensionari (captivi, desigur) ca pe niste vite. Cum de nu au inchiriat niste grajduri de la Tarata?
    PSD sa asigure o guvernare sanatoasa, cu crestere economica si atunci pensionarii isi vor face singuri aceste analize in conditii de ente si cu personal specializat nu cu o asistenta aia de la ginecologiecarecare a fugit de la serviciu…si ii toarna in pahar la petreceri lu madam senatoarea

  2. nu este corect ceea ce face doamna senator….este un fel de campanie mascata…sa aleaga alta varianta de a le imbunatati viata….sunt atatea lipsuuuri, unele provocate chiar de ei, politicienii..si sa aiba grija, la tara ar putea sa-si spaga cauciucurile Mercedesului prin gropile pesediste..

  3. O initiativa abosult gunoiera. De ce aceste analize nu au loc in spitatul judetea ci in sediul unui partid politic??. De ce nu asigura fondurile necesare bunei functionari spitalului judetean?, doar tot ei sunt la guvernare ??? Prefera sa fure banii iar apoi, pt. a-si face campanie electroala, pacalesc niste amarati pt. ca la alegeri sa-i voteze.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.