Șefii de la Rutiera din cadrul Poliției Neamt, inclusiv cei de la Serviciile de Politie Rutiera din orașe ca Roman sau Targu Neamt, au fost chemati la ordine astazi, de șeful IPJ Neamt, cms. sef Mihai Osoianu. In jurul orei 11, la sediul IPJ Neamt a avut loc o sedinta in care s-a discutat despre necesitatea prezentei politistilor rutieri in intersectii, in orele de vârf, cand traficul devine extrem de aglomerat si se creeaza blocaje, asa cum se intampla de cateva zile in Piatra Neamt (Detalii AICI Blocaje în trafic în P. Neamț, niciun polițist în intersecții)

In urma discutiilor, ar trebui ca in perioada urmatoare, cel putin in Piatra Neamt, politistii de la Rutiera sa dirijeze traficul in orele de vârf. ”Deoarece se înregistrează o creștere a valorilor de trafic odată cu începerea anului școlar, cumulat cu restricțiile de circulație instituite pe una dintre benzi, la data de 7 septembrie a.c., ora 08.00, la nivelul Inspectoratului de Poliție Județean Neamț, a fost convocată o ședință de analiză, cu reprezentanții tuturor formațiunilor rutiere de la nivelul județului Neamț, ocazie cu care au fost stabilite punctele critice în care se creează blocaje în trafic.

Funcție de dimensiunea dispozitivului curent, se va acționa, în intervalele orare critice, asigurând o prezentă activă a polițiștilor, pentru dirijarea traficului rutier și defluirea căilor de circulație, ținând totodată cont și de sistematizarea și semaforizarea existentă la acest moment”, a declarat pentru tvmneamt.ro, sinsp. Ramona Ciofu- IPJ Neamt.

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.