Seful de post de la Tupilati, judetul Neamt, este declarat politistul zilei pe pagina oficiala de facebook a Politiei Romane. El este cel care a reusit imobilizarea criminalului de la Razboieni, care si-a ucis astazi mama si un vecin (Vezi stirea AICI!). Politistul a facut si uz de arma pentru a-l opri pe agresor din furia criminala, inainte sa mai faca si alte victime:

POLIŢISTUL ZILEI

Vleoanga Toma, şef Post de Poliţie Tupilaţi, în ultimele 10 minute din tura operativă a primit sesizarea pentru a interveni la imobilizarea unui bărbat agresiv, înarmat cu un cuţit, care prezenta un pericol în comuna Războieni din judeţul Neamţ.

Poliţistul a intervenit prompt. Declaraţia sa:
“M-am mai confruntat cu situaţii şi intervenţii riscante în cei aproape 20 de ani de experienţă în poliţie, însă aceasta a fost cea mai dificilă. Tot ce a contat a fost salvarea persoanelor aflate în pericol, având în vedere că, la momentul sosirii noastre, agresorul se manifestă violent. Nu am ezitat niciun moment când am făcut uz de armă, tocmai pentru a evita consecinţe mult mai grave.”

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.