Poliţia Judeţului Neamţ desfăşoară o anchetă penală vizând activităţile potenţial infracţionale ale unei grupări care prin intermediul unui site (neasumat) şi a unor pagini şi conturi fake de pe facebook au distribuit diverse ştiri false şi panicarde, inclusiv cea referitoare la faptul că centrele de carantină din Neamţ sunt total nepăzite, informeaza site-ul de stiri vestea.net. Informaţia despre ancheta penală a fost făcută publică de comisarul şef Neculai Catană, şeful IPJ Neamţ, într-o conferinţa de presă desfasurata in urma cu cateva zile la Prefectura Neamţ, la care a participat alături de prefect şi de şeful Jadarmeriei Neamţ.

Siteul controloat de „anonimoşii” respectivi a difuzat informaţia mincinoasă că cele 4 centre de carantină (între timp sunt mai multe) sunt total nepăzite de Poliţie, Jandarmi şi Poliţie Locală atât într-un articol dedicat cât şi prin referiri în alte aşa-zise articole. Distribuite pe facebook, de pagini tot neasumate sau de conturi fake, informaţia a indus o stare de temere nejustificată spre opinia publică, mai ales către cetăţenii care locuiesc în proximitatea spaţiilor respective, mai precizeaza sursa citata, care-i denumeste pe cei din spatele acestui site, ”interlopi online” Continuarea articolului AICI…

In materialul video de mai jos, autoritatile confirma ca este vorba despre o ancheta penala privind astfel de teroristi online. Raspunsul sefului politiei:

Cazul 6 de Coronavirus la Neamt. Conferinta de presa Prefectura Neamt…

Publicată de vestea.net pe Vineri, 20 martie 2020

Ionut CORFU

 

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.