Cu prilejul Zilei Naționale a României, șeful ISU Neamț, colonelul Ciprian Mitrea, a fost înaintat prin Decret Prezidențial, la gradul de general de brigadă cu o stea. Din anul 2020 acesta a preluat interimar comanda salvatorilor nemțeni, după decesul generalului Nițică, iar din august 2021, deține funcția prin concurs. De-a lungul timpului, generalul Mitrea a demonstrat calități umane și profesionale exemplare, fiind foarte bine apreciat atât de colegi cât și de colaboratorii din mediul civil.

Cu siguranță acesta este cel mai împlinitor sentiment din întreaga carieră de militar, începută acum 32 de ani la Liceul Militar din Câmpulung Moldovenesc. Trăiesc un sentiment de onoare și mândrie în legătură cu apartenența la această armă a pompierilor militari și doresc să mulțumesc comenzii IGSU pentru propunerea subsemnatului precum și colegilor din ISU Neamț care prin modul de desfășurare a activităților au reușit să creeze condițiile pentru avansarea la gradul de general de brigadă a unui ofițer din inspectorat, pentru a doua oară în ultimii ani. La mulți ani de 1 Decembrie, o zi cu o semnificație deosebită pentru toți românii și de neuitat pentru cariera mea!“, a declarat generalul Ciprian Mitrea.

Totodată, prim adjunctul șefului ISU Neamț, a fost decorat, tot prin Decretul Prezidențial. C𝗼𝗹𝗼𝗻𝗲𝗹𝘂𝗹𝘂𝗶 𝗕𝘂𝗿𝗱𝘂𝗹𝗲𝗮 𝗠𝗶𝗵𝗮𝗶 𝗕𝗼𝗴𝗱𝗮𝗻, prim-adjunct al Inspectorului șef al ISU Neamț, i s-a conferit 𝗢𝗿𝗱𝗶𝗻𝘂𝗹 𝗡𝗮𝘁̦𝗶𝗼𝗻𝗮𝗹 𝗣𝗲𝗻𝘁𝗿𝘂 𝗠𝗲𝗿𝗶𝘁 𝗶̂𝗻 𝗴𝗿𝗮𝗱 𝗱𝗲 𝗖𝗮𝘃𝗮𝗹𝗲𝗿, 𝗰𝘂 𝗶̂𝗻𝘀𝗲𝗺𝗻 𝗱𝗲 𝗽𝗮𝗰𝗲 𝗽𝗲𝗻𝘁𝗿𝘂 𝗺𝗶𝗹𝗶𝘁𝗮𝗿𝗶.

Sunt onorat și recunoscător de această distincție primită ce reprezintă o încununare a reușitei misiunii internaționale desfășurată în Franța în acest an, dar și pentru aportul adus în îndeplinirea obiectivelor ISU Neamț. Această recompensa mă obligă ca pe viitor să îmi dau toata silința și priceperea in vederea creșterii nivelului de siguranță al cetățenilor, în slujba cărora îmi desfășor activitatea. Mulțumesc superiorilor pentru încrederea acordată și totodată colegilor pentru sprijinul adus, fără de care nu aș fi obținut rezultatele menționate.“, a declarat c𝗼𝗹𝗼𝗻𝗲𝗹𝘂𝗹 𝗕𝘂𝗿𝗱𝘂𝗹𝗲𝗮 𝗠𝗶𝗵𝗮𝗶 𝗕𝗼𝗴𝗱𝗮𝗻.

I.C.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.