Seful Serviciului pentru Actiuni Speciale de la Vaslui, este de ieri adjunctul șefului IPj Neamt. ”Prin dispoziție a inspectorului general al Poliției Române, cu data de 9 aprilie a.c., comisarul șef de poliție Bibirig Leonard a fost împuternicit, pe o perioadă de 6 luni, să asigure îndeplinirea atribuțiilor funcției de adjunct al șefului Inspectoratului de Poliție Județean Neamț.

Anterior numirii, comisar șef de poliție Bibirig Leonard a ocupat funcția de șef al Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui”, informeaza IPJ Neamt.

”Leonard Bibirig este foarte cunoscut în județul Neamț ca handbalist, s-a născut la Vaslui în 1970 și a debutat la echipa Moldosin. A venit la Piatra-Neamț în 1996 și a jucat la Fibrex Săvinești, până în 2004 când s-a destrămat echipa. A câștigat 3 titluri de campion al României, 3 cupe ale României și a avut două participări în grupele Ligii Campionilor. De 3 ori a fost desemnat cel mai bun handbalist al județului Neamț, a participat la cele mai importante competiții intercluburi și a jucat pe postul de inter stânga”, scrie mesagerulneamt.ro

I.C.

DISTRIBUIȚI

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.