Piatra Teiului, cunoscuta mai ales ca ”Stanca dracului”, a disparut noaptea trecuta. In aceasta dimineata, 1 aprilie, localnicii care au trecut prin zona, au observat disparitia stâncii simbol al comunei Poiana Teiului, situata chiar langa viaductul de la Poiana Largului.

In imaginea de mai jos se poate observa ca ieri, 30 martie, stanca dracului era la locul ei, iar astazi, 1 aprilie, nu mai era.

Unii spun ca e semn rău, altii spun că e semn bun. Cei mai multi cred ca stanca purta ghinion, de asta nu s-au mai terminat lucrarile la drumul Bicaz- Poiana Largului. Odata cu disparitia ei, localnicii cred ca Sorin Grindeanu, ministrul PSD al Transporturilor, va reusi sa duca la bun sfarsit ce s-a inceput in urma cu 4 ani.

La fata locului urmeaza sa ajunga o echipă de specialisti care vor stabili daca stanca s-a scufundat sau a disparut pur si simplu si ne aflam in fata unui fenomen paranormal, dar deloc suprinzator, pentru ca la câte au disparut in judetul Neamt in ultimii ani, nu ar fi mare lucru să dispară si o stanca, fie ea si monument al naturii.

 

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.