Senatoarea PSD de Neamt, Emilia Arcan, trateaza intr-o nota ironica esecul motiunii de cenzura de ieri, prin care opozitia a incercat daramarea Guvernului Dancila. ”A picat cu succes!”, afirma senatoarea pe pagina ei de facebook. Emilia Arcan crede ca votul din Parlament prin care motiunea a fost respinsa, confirma stabilitatea si unitatea coalitiei de guvernare. ”Moțiunea de cenzură, a picat cu succes! Este adevarat că, moțiunea de cenzură este un drept constituțional și democratic al opoziției.

Cu argumentele fără fundament invocate, reprezentanții opoziției nu fac altceva decât să lezeze inteligența celor cărora li se adresează, fără să aibă nicio viziune de dezvoltare pentru România și nu reprezintă o alternativă serioasă și credibilă.

Eşecul acestei noi încercări de a demite Guvernul se explică, în primul rând, prin lipsa de realism a autorilor moţiunii, care se aşteptau ca victoria, să le pice din ”cer”..

PSD-ALDE au ieşit mai întăriți din această încercare, au dovedit unitate, fidelitate şi determinare în imprimarea unui curs mai dinamic, mai eficient și coerență in actul de guvernare .

Votul de astăzi a reconfirmat stabilitatea, unitatea și determinarea coaliției de guvernare de a-și continua programul”, spune senatoarea PSD de Neamt, Emilia Arcan.

Ionut CORFU

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.