Prezenta la deschiderea Zilelor Orasului Targu- Neamt, senatoarea PSD Emilia Arcan, a tinut sa-l aprecieze pe primarul Daniel Harpa pentru modul in care administreaza orasul.

Sunteti un om devodat acestei comunitati, si comunitatea nu s-a inselat atunci cand v-a incredintat votul. Va multumesc ca m-ati invitat astazi aici la deschiderea Zilelor Orasului Targu Neamt, un oras minunat, un oras frumos, aici sub poalele cetatii, cu o incarcatura istorica, cu oameni frumosi, cu spiritualitate, cu o cultura bogata, cu deschidere cu tot ceea ce inseamna turismul din Romania. Vreau sa va felicit domnule primar, pentru modul cum gestionati aceasta comunitate. Pentru faptul ca sunteti un om frumos la suflet, cu o familie frumoasa. Aveti alaturi de dumneavoastra acesti oameni minunati care v-au incredintat votul. Nu doar cei de aici, dar si cei de acasa. Asta s-a vazut si asa cum am mai spus, daca ma intorc in timp, in anii 2012 cand stim cu totii ca era un intuneric in orasul Targu- Neamt, fara dezvoltare, fara investitii. Am mai spus acest lucru si o sa-l repet de fiecare data de cate ori o sa am ocazia. Dumneavoastra ati facut lumina in acest oras minunat. Dumneavoastra ati fost un bun manager, un bun gospodar care ati dat viata acestui oras”, a declarat Emilia Arcan, pe scena Casei de Cultura din Targu Neamt.

https://www.facebook.com/turntv.ro/videos/392132818166458/?t=1046

Emilia Arcan a incheiat cu un La multi ani! adresat targnemtenilor.

Ionut CORFU

1 COMENTARIU

  1. Laude pt realizările făcute pt cartierul Blebea.Nu Îți este rusine primar Harpa?. VINO ÎN CARTIER Blebea și vezi cum stau bieți oameni în praf și noroi.D N A veheaza pt tine amaraturile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.