Senatoarea PSD de Neamt, Emilia Arcan transmite un mesaj de sustinere pentru seful PSD, Liviu Dragnea, condamnat ieri (sentinta nu este definitiva) la peste 3 ani de inchisoare, in dosarul angajariloe fictive la DGASPC Teleorman, de pe vremea cand acesta era presedintele CJ Teleorman. ”Ramânem uniţi şi solidari mai mult ca oricând!”, incepe mesajul senatoarei, facut public cu doar 2 ore inainte de sedinta de urgenta a CEX PSD, in care se va hotarî daca Liviu Dragnea ramane in continuare in functia de sef PSD.

Emilia Arcan reafirma sustinerea fata de Liviu Dragnea pentru ramanerea acestuia in functia de presedinte PSD si de presedinte al Camerei Deputatilor pana la o decizie definitiva. Senatoarea spune ca se incalca prezumtia de nevinovatie de catre cei care se bucura de sentinta in mod nejustificat si afirma ca nu-si doreste sa iasa in strada cei care au votat PSD: ”Nu îmi doresc să iasă în stradă cei care ne preferă, care ne-au votat, care se bucură de creșterea nivelului de trai, de venituri salariale și pensii mai mari, de asigurarea locurilor de muncă și a altor facilități, datorită Guvernării PSD-ALDE! 
Abia atunci am vedea piețele și parcurile din țară pline de lume!”

Loading...

Mesajul Emiliei Arcan, integral:

Ramânem uniţi şi solidari mai mult ca oricând!
Partidul Social Democrat trece prin momente dificile, dar cred în puterea noastră de a depăși orice obstacol, pentru că împreună suntem puternici, uniţi şi solidari alături de președintele Liviu Dragnea, de Guvernul României şi de toți Romanii care vor binele acestei ţări! 
Privesc cu uimire cum câțiva cetățeni ai României – comparativ cu câte milioane de români sunt în țară, parcă dau în clocot în spațiul public, pentru că s-a anunțat o sentință ce îl vizează pe președintele PSD, Liviu Dragnea! 
Acești oameni încalcă prezumția de nevinovăție de care beneficiază oricare cetățean și cum găsesc să se bucure fără vreo logică! 
E adevărat, Partidul Social Democrat nu traversează cele mai fericite momente, dar nici nu se poate vorbi despre o cumpănă a formațiunii, doar pentru o sentință dată la primă instanță! 
Nu îmi doresc să iasă în stradă cei care ne preferă, care ne-au votat, care se bucură de creșterea nivelului de trai, de venituri salariale și pensii mai mari, de asigurarea locurilor de muncă și a altor facilități, datorită Guvernării PSD-ALDE! 
Abia atunci am vedea piețele și parcurile din țară pline de lume!!! Asistăm la un spectacol prost regizat, în care se aplaudă și huiduiește la comandă!
PSD îl susține în continuare pe președintele Liviu Dragnea la conducerea partidului și a Camerei Deputaților. Aceasta este singura atitudine corectă pentru respectarea prezumției de nevinovăție, așa cum cere Comisia Europeană prin Directiva 2016/343.
Regret că se întâmplă așa și îmi exprim îngrijorarea că România pierde în fața altor state din cauza atitudinii ostile a unor cetățeni care doar pentru că au alte convingeri politice, reușesc să tulbure apele unei nații! 
Ramânem uniţi şi solidari!
Dreptate până la capăt!

Ionut CORFU

Loading...
DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

  1. Câtă slugărnicie și pupi-ncurism de prost gust! Domnu’ Ionuț, facem un pariu, eu dau berea și dumneavoastră micii, că mâine dacă sentința devine definitivă și cu punere imediată în aplicare, aceste „protozoare” de Bistrița cea lin și frumos curgătoare se dezic de Daddy? Nu credeți că așa se va întâmpla? Mai rămâne să spună doamna noastră senatoare (cu bună știință am făcut această afirmație – corect este doamna senator!) că ei, membrii de bază ai partidului vor să facă pușcărie în locul viteazului conducător!
    Și încă un aspect, toți se jură pe roșu că Daddy e nevinovat dar nimeni nu spune „Să lăsăm justiția să facă dreptate!” E, suntem demagogi? Suntem de doi bani?
    O zi frumoasă tuturor!

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.