Senatoarea PSD de Neamt, Emilia Arcan atrage atentia dupa demiterea Guvernului PSD ca romanii trebuie sa-si aminteasca de guvernarea PDL, partid ai carui membri s-au integrat in PNL. Arcan lasa sa se inteleaga ca va urma o perioada deloc favorabila țării sub o anuntata guvernare PNL si afirma ca vom asista la un haos provocat de presedintele Iohannis. ”Să ne amintim cu toții de guvernarea PDL, acum PNL!

Nu cred că România și romanii merită ce va urma.
Decizia Parlamentului de astăzi, trebuie respectată.

Este de prisos să spun câte lucruri bune a făcut Guvernul PSD condus de doamna președinte Viorica Dăncilă, pentru români.

Oamenii știu și nu pot fi păcăliți așa cum, din păcate, au putut fi amăgiți unii dintre colegii parlamentari.

Vom asista la haosul în care Klaus Iohannis aruncă azi țara, lăsând-o fără viziune și program de guvernare, fără guvern stabil, fără buget rectificat, în prag de iarnă și în pline alegeri prezidențiale va avea efecte devastatoare pentru economie și pentru imaginea României în plan extern.

Cu siguranță, mi-aș fi dorit, și eu, alături de ceilalți parlamentari social-democrați, ca moțiunea să nu treacă.

Era o șansă pentru Guvernul PSD de a-și duce până la capăt promisiunile electorale și de a continua creșterea economică și programul de guvernare.

Județul nostru are nevoie de continuarea investițiilor și de sprijinirea inițiativelor antreprenoriale locale, lucru pe care sper ca cei doritori de guvernare PNL=PDL și ceilalți …să îl facă, dar mă îndoiesc.

Nemtenii trebuie să știe azi că parlamentarii care au votat moțiunea au spus,
✍️DA salariilor și pensiilor tăiate,

✍️DA concedierii a 400.000 români din sistemul public,

✍️DA stopării programelor pentru tinerii antreprenori și altele…

PSD, prin intermediul nostru, al parlamentarilor social-democrați, va căuta în Parlament cele mai bune soluții pentru a scurta cât mai mult perioada de haos și suntem convinși că avem forța să o facem.

PSD va continua să lupte pentru fiecare român.
Aveți încredere în noi!

Noi, ca partid, ieșim mai puternici din această încercare, moțiunea ne ajută să fim mai uniți și solidari unii cu alți.

La finalul mandatului Guvernului PSD condus de doamna Dăncilă, avem mulțumirea că am îndeplinit foarte multe obiective din programul de guvernare, benefice pentru români.

✍️Românii știu acest lucru”, spune Emilia Arcan.

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.