Senatoarea Diana Șoșoacă a susținut o interpelare în Parlament, adresată prim ministrului Ciolacu, Ministrului Justiției, Ministrului Investițiilor și Proiectelor Europene și Ministrului Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației.

Obiectul interpelării a fost ”Incompetența criminală a Consiliului Județean Neamț și Apaserv”.

Ceea ce se întâmplă în județul Neamț, depășește barierele realității”, susține senatoarea Șoșoacă, referindu-se la criza apei, care s-a extins în aproape tot județul, dar care lovește cel mai crunt în Târgu Neamț și în Roman, dar și în comune ca Agapia, Bălțătești, Vânători Neamț, Răucești, Grumăzești, Horia sau Ruginoasa. În total, sunt afectați peste 200.000 de oameni, adică jumătate din populația județului

Aceasta mai amintește și de proiecte de aproape 600 de milioane de euro pierdute de compania din subordinea CJ Neamț (interimar- Ion Asaftei), ambele entități fiind controlate de PSD de peste 7 ani de zile. Apaserv a reușit să obțină recent doar 15 milioane de euro, bani care trebuie cheltuiți până la sfârșitul acestui an, ceea ce este aproape imposibil.

Diana Șoșoacă mai afirmă că a formulat plângere penală pentru jaful patronat de Mafia PSD Neamț la Apaserv, a sesizat și Curtea de Conturi și a cerut miniștrilor interpelați, să trimită în Neamț Corpurile de Control ale ministerelor pe care le conduc.

Întregul discurs al senatoarei Diana Șoșoacă:

Ionut CORFU

 

 

 

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.