Senatorul PNL Eugen Țapu Nazare anunta intr-un ocmunicat de presa, ca îl va da in judecata pe Ionel Arsene: ”Îl voi chema pe Ionel Arsene în fața instanței”, spune senatorul liberal, dupa ce Arsene a avut noi derapaje, adresand public, cuvinte triviale si jigniri la adresa lui Tapu. ”La această vârstă Ionel Arsene nu mai poate fi educat, dar o instanță de judecată poate să-i potolească apucăturile”, mai spune senatorul.

Comunicat de presa, Eugen Tapu: Am militat mereu pentru responsabilitate în politică, indiferent de nivelul la care aceasta este practicată. Parte a politicii, discursul public trebuie să fie unul constructiv, nicidecum unul jignitor, ori care să creeze falii în societate, chiar dacă acesta este exprimat de oameni cu viziuni diferite.

Din păcate, în județul Neamț asistăm – oare a câta oară? – la derapaje inadmisibile, de netolerat, din partea celui care conduce Consiliul Județean, Ionel Arsene, președintele PSD. Ultima sa ieșire publică la adresa PNL, a mea personal, conține o serie de etichetări incompatibile cu bunul simț.

Fără a mai face alte comentarii pe marginea celor afirmate de Ionel Arsene, în fapt minciuni grosolane, îmi rezerv dreptul de a-l acționa în judecată. S-a mers prea departe, iar asemenea poziții publice jignitoare trebuie să rămână de domeniul trecutului.

Cu siguranță că la această vârstă Ionel Arsene nu mai poate fi educat, dar o instanță de judecată poate să-i potolească apucăturile.

I.C.

DISTRIBUIȚI

2 COMENTARII

  1. Asta ar insemna cumva ca si Tapu sa ajunga pe acolo. Dar in ce calitate nu cumva ca si condamnat definitiv. Ntttttt ce frumoasa perspectiva………..

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.