Senatorul PNL de Neamt, Eugen Tapu Nazare, a anuntat astazi ca Romania va fi afectata in mod sigur sigur de o criza financiara mare. In emisiunea online ”Cafeaua de dimineata” realizata de Mesagerul de Neamt, Eugen Tapu a spus ca el se asteapta ca undeva in luna februarie a anului viitor, sa se resimta in Romania primele efecte ale unei crize care deja isi face simtita prezenta in SUA si in Germania.

Liberalul Țapu face parca un preambul al unor eventuale masuri de austeritate, pe care incearca deja sa le justifice, spunand ca nu e vina nimanui daca vine o criza de peste ocean. ”Singura mea teama, ce ar putea sa afecteze Romania si nu numai, si toata zona, este ca in februarie sa vina o criza de peste ocean. O criza financiara mare. Asta e o problema. Sunt semne multiple. Economia Chinei se contracta de aproape doi ani si jumatate, economia Germaniei are aproape un an de cand a inceput sa se contracte. Vorbesc de economii puternice. Si economia Statelor Unite da semne de slabiciune.

Ideea e ca sunt probleme si asta (sic!) e singurul pericol care trebuie luat in calcul foarte serios, pentru ca atunci nu mai e vina nimanui daca se declanseaza criza de peste ocean, pentru ca România este interconectata, 75% din schimburi sunt din Uniunea Europeana (…) Eu asta cred ca se va intâmpla. Acuma (sic!) singura mea intrebare, este cand? Pentru ca de venit criza oricum vine. Ciclurile de crestere economica sunt intre sapte si noua ani, istoric vorbind. Ciclul asta e deja la zece ani si jumate (sic!), deci deja e tinut… Eu ce va spun aicea (sic!) nu sunt numai parerile mele. Eu le-am confirmat cu economisti de peste ocean de exemplu, ca sa intelegeti”, a declarat senatorul PNL Eugen Tapu Nazare, astazi dimineata (19 noiembrie) in emisiunea amintita.

Declaratiile complete, in inregistrarea emisiunii. De la minutul 41, declaratia despre criza care ar urma sa loveasca Romania.

https://www.facebook.com/mesagerulneamt/videos/961856947532940/

Ionut CORFU

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.