Senatorul PSD de Neamț, Răzvan Cuc, dă de înțeles într-o postare pe facebook, că PNL Neamț ar sta prost în sondaje. Cuc i se adresează direct președintelui PNL Neamț și reia teme deja vehiculate de propaganda PSD, privind strategiile de comunicare adoptate de liberali, reproșându-i totodată, că nu pune preț pe mâna întinsă de PSD, atunci când a acceptat să guverneze alături de PNL. ”Ce vești l-au destabilizat în așa hal pe președintele PNL Neamț, încât de câteva zile nu poți deschide un site local de știri fără să dai peste un comunicat PNL, o declarație adesea patetică sau o inițiativă administrativă fantezistă a șefului liberal?!
Circulă zvonuri pe surse că ultimele sondaje realizate chiar de liberali arată că promovarea scandalurilor, a atacurilor la persoană și fanteziile administrative, precum cea recentă din Consiliul Local Târgu-Neamț, au adus PNL la un scor cu 1 în față.
Rupt de realitate, domnul Lazăr se înscrie în categoria ultimilor președinți liberali care promovează ura față de PSD, uitând că fără mâna pe care le-am întins-o noi acum doi ani, România nu ar fi putut fi guvernată. Asta pentru că marea “căsătorie” PNL- USR s-a destrămat înainte să înceapă.
Acum, strategul de la Neamț visează din nou la alianțe de dreapta. Păi le-ați încercat de câteva ori și au funcționat până NE-AȚI DUS ȚARA ÎN PRĂPASTIE.
Poate vă amintiți de convenția democrată și de daunele aduse țării de scandalurile acelei perioade. Sau de guvernele Orban-Cîțu-Barna, când ați cumpărat vaccinuri de patru ori mai mult decât populația României. Și acum… aceeași strategie?! “Ne unim în dreapta împotriva PSD!”
Chiar credeți că mai puteți manipula opinia publică? O să vedem la vot, domnule Lazăr.
Sau publicați sondajele cu scorul PNL din județul Neamț. Că dacă nu, o facem noi”, transmite senatorul PSD, Răzvan Cuc. Postarea este ilustrată cu montajul foto de mai jos:
I.C.
DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

  1. Și PNL și PSD o sa aibă o mare surpriza la alegerile locale și parlamentare, acești borfași politici nu vad realitatea de zi cu zi a traiului cotidian. Ați falimentat tara 34 de ani

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.