Senatorul PNL de Neamt, Eugen Tapu Nazare, îi raspunde lui Ionel Arsene dupa ce acesta ar fi afirmat ca guvernul liberal ar urma sa recurga la concedieri si taieri de salarii printre bugetari. Senatorul respinge afirmatiile lui Arsene, insa îl avertizeaza ca vor pleca ”cumetrii si amantele” din institutiile controlate de PSD, adica si din Consiliul Judetean Neamt. ”Personalul competent din sectorul bugetar nu va avea de suferit. Declarațiile lui Ionel Arsene sunt fabulații iresponsabile.
 Mult prea preocupat de campania electorală, absent nemotivat de la problemele reale ale nemțenilor, Ionel Arsene recurge, din nou, la limbajul care l-a consacrat. Dacă la mijloc ar fi vorba doar despre aversiunea patologică pe care o are față de PNL, motivată și de faptul că nu mai are majoritate în Consiliul Județean, nu ar fi o catastrofă. Doar că, de această dată, ieșirea publică a lui Ionel Arsene are darul de a-i neliniști pe cei care lucrează în sectorul bugetar.
 Se cuvine un răspuns, dar nu pe măsura pe care-l merită acest individ. În concluzie, personalul bugetar poate sta liniștit. Nimeni din Guvernul PNL, nici cel de acum, nici cel de după alegerile parlamentare, nu a avansat și nu are în intenție nici scăderea salariilor, nici reducerea posturilor. În sectorul bugetar lucrează oameni competenți, buni profesioniști, oameni care știu să-și facă meseria. Sigur, în instituțiile controlate de PSD, așa cum este și cazul în județul Neamț, și-au găsit loc tot felul de lipitori de afișe, cumetri și amante.
În ceea ce-i privește pe aceștia și pentru ei avem un răspuns. Vor pleca!”, este avertismentul lansat de denatorul PNL Eugen Tapu.
Ionut CORFU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.