Prefectul George Lazar este tot mai aproape de preluarea șefiei PNL Neamt, dupa cum tvmneamt.ro a anuntat deja in articolul Prefectul Lazăr se aruncă în luptă cu greii liberali. Surse: va fi președintele PNL Neamț

Că Lazar are cele mai mare sanse sa ajunga liderul liberalilor nemteni, rezulta si dintr-un comunicat transmis in urma cu scurt timp, de senatorul PNL Eugen Tapu Nazare, care-si declara public sprijinul pentru actualul prefect, in cursa spre presedintia PNL Neamt. ”Când un coleg ca George Lazăr, prefectul județului Neamț și secretar general al organizației județene a PNL, a decis să candideze pentru președinția organizației județene, nu pot decât să mă gândesc că viitorul PNL Neamț aparține unor tineri instruiți și dedicați, care vor ca să fie mai aproape de oameni și care gândesc orice decizie în contextul realităților europene și globale ale momentului. 

George Lazăr își asumă deschis sprijinul pentru Florin Cîțu, actualul premier al României. Și eu cred că George și Florin sunt oamenii de care PNL are nevoie, de care județul Neamț și România au nevoie. Și asta, pentru că ei aduc o abordare curajoasă. Ei sunt cu adevărat oamenii reformelor, prea mult întârziate!

Sunt conștient că traversăm o perioadă în care agenda publică, locală și națională, este dominată de ce se întâmplă la Partidul Național Liberal. Cumva, este firesc să fie așa. Suntem un partid aflat la guvernare, suntem o organizație dinamică, iar faptul că zbaterile interioare transpar dincolo de ușile partidului, este o dovadă de democrație.

Nu este prima dată când în PNL, seniorul politicii românești, se produc schimbări, se fac și se desfac alianțe, se dezbate mult și intens. Da, este o perioadă internă agitată. Se spune că un om inteligent este cel care se adaptează unor situații noi. PNL dă dovadă de inteligență, înțelege esența acestor vremuri și își redefinește calea și liderii.

Faptul că, la Neamț, la București și peste tot în țară, se discută serios despre viitor, este o dovadă de sănătate politică. Revin: îmi manifest onest și deschis sprijinul și pentru  George Lazăr și pentru premierul Florin Cîțu, în compețiile interne în care s-au înscris. Sunt convins că ei înseamnă energii creative, responsabilitate și viitorul PNL”, transmite senatorul Eugen Tapu Nazare, unul dintre greii PNL Neamt.

Declaratia senatorului Tapu vine dupa o intalnire in 3: Lazăr, Țapu si premierul Florin Cîțu. Intalnirea a avut loc astazi la Bucuresti. Ca un preambul a ceea ce este o adevarata lovitura de imagine, înainte ca Tapu sa-si anunte oficial sprijinul pentru mai tanarul sau coleg, George Lazar a scris pe contul lui de facebook ca ”La Neamt am convenit impreuna sa mergem in echipa si cu cu sustinerea dl Eugen Tapu-Nazare si a dl Forin Cîțu imi exprim inca o data canditatura la functia de Presedinte a PNL Neamt

Ionut CORFU

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.