Senatorul PNL Neamt, Eugen Tapu Nazare, reactioneaza dupa ce liberalul Lucian Micu (fost primar de Roman, recent demis prin ordin de prefect pe motiv de incompatibilitate dovedita in instanta) s-a facut frate cu Arsene si va candida la primaria Roman sub sigla PSD. Senatorul liberal îi caracterizeaza pe cei doi, ca fiind doi măscărici, unul condamnat si altul (Arsene) cercetat penal. ”În spatele măștilor, sunt la fel. Ce s-a întâmplat astăzi, cu îmbrățișările dintre doi condamnați, Ionel Arsene și Lucian Micu, era greu de imaginat. Primul, cercetat penal, care a făcut atât de mult rău Romanului și județului Neamț. Al doilea, un fost coleg demis de prefect din postul de primar pentru că a fost condamnat definitiv de o instanță, care nu înțelege că legea trebuie respectată și care se aruncă în brațele primului. Doi măscărici…, pardon, am vrut să spun doi oameni cu mască.

Există și un lucru bun din toată această telenovelă. Faptul că PNL se curăță de oportuniști și că rămânem o echipă puternică. Și că eu, Laurențiu Leoreanu și ceilalți colegi îl sprijinim pe Mugur Cozmanciuc pentru președinția Consiliului Județean Neamț, pe care o va câștiga. Și vom câștiga și Primăria Roman, și pe cea din Piatra Neamț. Cu alte cuvinte, ce nu ne doboară ne întărește!”, scrie Eugen Tapu pe pagina lui de facebook.

Ionut CORFU

1 COMENTARIU

  1. Ia te uita cine s-a trezit sa emita opini si pareri un individ ce reprezinta trezoreria P.N.L Neamt, dupa pinalti fireste si care este un panglicar si un ordinar de cea mai josnica speta. Pai tu vorbesti mai DRACUL DRACILOR , neam de neamul matii de la maimuta incoace nu a facut atat bine judetului Neamt cat a facut Arsene pw care voi niste papagali infecti si neputinciosi il injurati zilnic. De cand ati luat voi puterea prin tradare mizerie si nenumarate lovituri de stat ce mama dracului ati facut pentru acest judet: va spune mandea absolut nimic jeguri penale ce sunteti. De buni ce sunteti nu sunteti capabili sa punetil la P.N.L. Neamt un presedinte din judet ati importat unul de la mama dracului din Iasi pe nume pacaliciul care pierde alegerile Mugur Cozmanciuc – inca o leapsa si ma duc. Duceti-va toti si toata sleahta voastra gretoasa de hoti bolnavi pe pustii. Nu esti vrednic nici sa-i lustruiesti pantofii lui ARSENE mai tapule…..

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.