Copiii cu vârste de până la trei ani vor fi scutiți de la plata întreținerii, anunta senatorul Eugen Tapu, prsedintele PNL Neamt.

Un amendament PNL in acest sens, a fost adoptat luni in Senat. ”La propunerea PNL, Senatul a adoptat luni, 12.04.2021, un amendament la Legea asociațiilor de proprietari, prin care copiii mai mici de trei ani vor fi scutiți de la plata întreținerii. În favoarea acestei propuneri s-au pronunțat 134 de senatori, fiind înregistrat un singur vot împotrivă.

Demersul legislativ este unul cât de se poate de corect, copiii mai mici de trei ani fiind însoțiți de părinți atunci când folosesc spațiile comune, așa cum este scara de bloc pentru care se calculează costuri repartizate pe numărul de persoane dintr-o familie. Banii astfel economisiți vor putea fi folosiți de către părinți, inclusiv pentru creșterea copiilor. 

Propunerea legislativă adoptată de Senat urmează să fie discutată și în Camera Deputaților, for decizional pentru acest caz”, transmite Eugen Țapu-Nazare, Președinte interimar PNL Neamț.

I.C.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.