”Punct și de la capăt”, este mesajul primul mesaj al senatorului liberal de Neamt, Eugen Tapu Nazare, dupa congresul PNL, in urma caruia premierul Florin Cîțu a fost ales presedinte al partidului. ”Congresul PNL a trecut, trecem și noi mai departe și respectăm Programul de guvernare și cuvântul dat românilor în alegeri.

Mă bucur că am pus umărul la evoluția partidului și consider încheiată etapa aceasta, interesul nostru comun fiind guvernarea performantă și soluțiile pentru perioada următoare: facturi mai mari, prețuri în creștere determinate de scumpirea energiei, valul 4 al pandemiei, criza medicamentelor, măsurile de protecție sanitară sau imunizarea populației împotriva coronavirusului.

Dovadă că lucrurile merg conform calendarului, în ciuda tuturor celor care au vociferat împotriva Guvernului, este chiar faptul că astăzi deja vorbim despre semnarea PNRR. Președinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, este astăzi la București.

Eu voi susține investițiile pentru Neamț și prioritățile nemțenilor, pentru că avem nevoie să revigorăm zona și să ținem profesioniștii în țară”, transmite senatorul Eugen Tapu Nazare.

I.C.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.