Senatorul PNL de Neamt, Eugen Tapu Nazare, s-a saturat de Romel Bîrjoveanu, acesta devenind proaspat șomer, dupa ce ani de zile a incasat un salariu destul de consistent ca atârnător la Parlamentul României, fiind angajat consilier la cabinetul senatorului, anunta vestea.net.

Motivul invocat de senator dupa ce l-a trimis la plimbare pe Bîrjoveanu este că: „A devenit tot mai evident pentru mine că avem viziuni diferite față de muncă, de activitate, de comunicare. Nu vreau să spun acum mai multe…”, a declarat Eugen Tapu pentru sursa citata, lasand sa se inteleaga prin ”mai multe…” ca s-a cam saturat de intrigile de culise destabilizatoare pentru PNL, facute de Bîrjoveanu de-a lungul timpului.

Trecerea lui Bîrjoveanu in șomaj de catre senatorul Tapu, îi naruie acestuia visele de a ajunge candidat PNL pentru Primaria Piatra Neamt, la viitoarele alegeri locale.

„Da, este adevărat, Romel Bârjoveanu nu mai lucrează la cabinetul meu parlamentar. A fost demis de pe data de 15 mai, voi vedea luni care e formula juridică exactă. Dar e clar, e vorba de o demitere, adică e vorba de decizia mea!”, a precizat senatorul Eugen Țapu pentru Vestea.net.

Potrivit sursei citate, senatorul Țapu l-ar fi avertizat de ceva timp pe Bîrjoveanu „să-și bage mințile în cap”, să respecte ideea de echipă și pe colegi și sa nu mai joace la mai multe capete, adica una sa zica pe si alta sa faca prin spate.

Mai multe detalii despre actiunile lui Bîrjoveanu împotriva PNL Neamt, AICI 

Ionut CORFU

 

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.