Doamnele rezidente in Centrul Social Pietricica au avut parte de o manifestare dedicata in intregime domniilor lor. Mai exact, primavara le-a vizitat in cadrul centrului.

Primaria, in colaborare cu directorul unitatii care adaposteste aproape o suta de suflete, a decis ca Ziua Femeii sa fie marcata intr-un mod mai deosebit la Centrul Social Pietricica.

Programul activitatilor dedicate zilei de 8 martie in cadrul Centrului Social a inceput de joi si dureaza patru zile, pana duminica. Unul dintre principalele momente ale zilei de vineri a constat in vizita primarului Dragos Chitic, care a sosit impreuna cu viceprimarul Aurelia Simionica pentru a oferi flori si ganduri bune sarbatoritelor.

Doamnele care nu au putut participa la serbare din cauza conditiei de sanatate au fost vizitate direct in salon de catre primarul si viceprimarul orasului.

Duminica, 8 martie, senioarele nemtene vor primi vizita a 30 de copii si 7 voluntari de la liceul „Cartianu” din Piatra Neamt. Tinerii vor prezenta un program artistic si vor oferi martisoare doamnelor rezidente in Centrul Social Pietricica.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.