Cristina Păvăluță revine la șefia DGASPC, conform deciziei judecătorilor de la Curtea de Apel Bacău, care au respins ca nefondat recursul înaintat de CJ Neamț, după sentința din octombrie 2022, dată de Tribunalul Neamț, care îi dădea dreptate tot Cristinei Păvăluță, anulând ordinul de demitere dovedit a fi abuziv, emis de infractorul fugar, Ionel Arsene, pe vremea când baronul PSD era la conducerea CJ Neamț. Sentința dată vineri la Curtea de Apel Bacău, este definitivă.

Prin urmare, CJ Neamț (adică nemțenii) va trebui să-i plătească directoarei DGASPC, cheltuielile de judecată, peste 5.000 de lei, plus aproximativ 14 salarii restante de la momentul demiterii abuzive, în total, suma ridicându-se la circa 30.000 de euro. În mod normal, pentru recuperarea banilor, actuala conducere a CJ Neamț ar trebui să se îndrepte împotriva celor care și-au pus semnătura pe ordinul de demitere din februarie 2022, mai ales că nu este pentru prima dată când servitorii lui Arsene comit abuzuri decontate apoi din bani publici, în urma unor sentințe judecătorești.

Pe de altă parte, revenirea Cristinei Păvăluță pe funcție (revenire mult așteptată de toți angajații DGASPC), strică rău de tot socotelile grupului de interese politico-interlop PSD, care se văzuse stăpân pe instituție, pe bugetul de milioane de euro și pe angajați.

Minuta instanței de la Curtea de Apel Bacău:

Ionut CORFU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.