Pentru cea de-a treia serie de tratament balnear aferenta anului 2015, ce are intrari in statiuni in perioada 20 – 22 martie 2015, sunt alocate automat 42 bilete de tratament balnear, pentru 8 dintre cele 13 statiuni in care Casa Nationala de Pensii Publice detine in proprietate structuri de cazare, si anume: Covasna, Nicolina, Sarata Monteoru, Buzias, 1 Mai, Amara, Geoagiu si Olanesti. Pentru aceasta serie, Casa Judeteana de Pensii Neamt va distribui biletele repartizate prin aplicatie informatica, celor care au solicitat plecarea in statiune pana la sfarsitul lunii martie 2015, cu conditia ca statiunile mentionate in cerere sa fie dintre cele precizate mai sus. Beneficiarii vor fi instiintati telefonic despre repartizarea biletului de tratament, lista cererilor aprobate putand fi vizualizata si la sediile Casei Judetene de Pensii Neamt – din Piatra Neamt si Roman, cat si pe pagina de internet a institutiei www.pensiineamt.ro.

Pana la aceasta data, pentru primele doua serii ale anului 2015 au fost valorificate 83 bilete de tratament balnear, iar seria a patra de tratament balnear are intrare in statiune perioada 05 – 07 aprilie 2015.

Va reamintim ca durata sejurului unui bilet de tratament este de 16 zile, iar a tratamentului balnear este de 12 zile. Pretul maxim pe bilet de tratament balnear este de 1.388 lei – pentru unitati de cazare la categoria 2 stele, si 1.452 lei – pentru unitati de cazare la categoria 3 si 4 stele. Pentru a se putea inscrie in vederea obtinerii unui bilet de tratament, potentialul beneficiar depune cererea de acordare insotita in mod obligatoriu de copie dupa buletin/carte de identitate, urmand ca restul documentelor sa fie atasate la momentul eliberarii biletului.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.