”Seriozitate in administratie” este un slogan folosit de primarul Chitic. Atat de multa seriozitate este in administratia din Piatra- Neamt, incat platitorii de taxe si impozite nu conteaza defel cand se iau decizii asa cum este si cea de inchidere a traficului rutier pe una dintre cele mai circulate artere din oras, pe motiv… de asfaltare.

De la Orion pana in spatele hotelului Ceahlau, traficul a fost oprit pentru a se asfalta prima banda a unui singur sens de mers pe podul peste Cuiejdi. O idee mai proasta nici ca ar putea exista, desi alternative pentru decongestionare, sunt.

In jurul orei 11 coada de masini se intindea de la magazinul Azi- giratoriul de la Orion, pana la intersectia cu strada Darmanesti, distanta respectiva de aproximativ 1,5 km putand fi parcursa in minim 20 de minute.

Bine-nteles ca nicaieri pe tot acest traseu nu exista picior de politist care sa dirijeze traficul, cu exceptia unui echipaj de la locala, postat intr-un Logan pe pod, pentru ”a ne asigura ca interdictia nu este incalcata de soferi” dupa ne-a explicat unul dintre politistii locali, care a completat ”nu este decizia noastra si dupa cum bine stiti, pentru ca au mai fost discutii pe aceasta tema, noi nu putem dirija traficul rutier

Ionut CORFU

 

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.